Lanciers Français - English

Sinds meer dan 35 jaar,

De firma Lanciers genoemd naar haar oprichter, is nu al meer dan en kwarteeuw het archetype van een soepel en dynamisch bedrijf.
Gelegen in een buitengewone groene omgeving, op het kruispunt van belangrijke verbindingswegen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de parel van de plaatselijke landbouw : het Belgische Wit-Blauw rundsras.
Door gelijke tred te houden met de evolutie van de marktvereisten is het bedrijf een leider van internationale vleesgroothandel en het slachten van runderen.
Als middelgroot bedrijf heeft Lanciers de capaciteit om zijn productassortiment op vraag van de klant uit te breiden tot de veestapel van varkens, kalveren en lammeren, en dit zonder het geringste probleem.

Traceerbaarheid & transparantie

Lanciers maakt et een eer van de kwaliteit en de veiligheid doorheen het hele productie- en verpakkingsproces te handhaven : Het slachten, het versnijden, het opslaan et het vervoer per gekoelde vrachtwagens worden in eigen regie gewaarborgd. De koude keten is dus ononderbroken en de verheid verzekerd.

Luisteren naar de klant

Dankzij het rechtstreekse contact en de binding met de veetelers kent Lanciers de eerste grondstof perfekt, door en door.
Lanciers produceert op maat. Volgens de wensen en eisen van de klant wordt het vlees op verschillende manieren verwerkt : karlassen, ontbeend, snijklaar en verpakt op alle mogelijke manieren :vacuüm, diepgevroren, in kratten, kartons of rollcontainers.

Steunend op zijn ervaring is Lanciers een referentie op het gebied van vleesproductie en verkoop.
Dagelijks werkt het bedrijf aan de kwaliteitsverbetering van zijn producten.
Talrijke klanten overal, in Europa maar ook daarbuiten schenken hun vertrouwen.


SA Lanciers NV
Rue du Petit Granit, 3
5580 Rochefort - Belgium
Tel.: +32 84 21 12 21
Fax: +32 84 21 39 35
lanciers@lanciers.be
BCE: BE0417.669.924